返回列表 發帖
原帖由 bug 於 2008-2-26 22:26 發表
呢個:wtt4 同呢個:hit_10 真係好有針對性喎:bad_egg

哈哈! 係喎, 唔怪得佢話唔要啦!

而家多左 d 公仔好好笑呀! :big_smile

吓? 口腫面腫都叫可愛:embarrassed 變態....:pig6

原帖由 bug 於 2008-2-26 22:26 發表
呢個:wtt4 同呢個:hit_10 真係好有針對性喎:bad_egg

歧視歧視~!! :pig7 :pig7
G...e...m

原帖由 bug 於 2008-2-26 22:42 發表
吓? 口腫面腫都叫可愛:embarrassed 變態....:pig6

可愛可愛可愛可愛可愛.......~~~:u_07 :u_07 :u_07

咁,駛唔駛幫你變得「可愛」啲?

原帖由 bug 於 2008-2-26 22:42 發表

點解bug少你tat個表情過來用無事,我又會搞到大大鍋ge

你已經將佢upload 0左上來,成為astrohome.net的其中一張圖片,我再貼咪冇事囉...
我諗,你如果唔怕煩的話,其實可以靜靜雞用編輯功能upload哂啲洋葱頭去自己一個已經沉底的舊貼,bookmark佢,用的時候copy & paste圖片的網址....(好似A生都講過類似方法的)

好似明明哋你講乜嘞:u_14 得閒試試先:icon_mrgreen

沉多個洋蔥先:u_03

再沉一個:u_03

再沉

沉多兩個:u_22 呵呵﹗神不知,鬼不覺:u_07

原帖由 passerby-b 於 2008-2-29 16:38 發表
沉多個洋蔥先:u_03

再沉一個:u_03

B 哥醒左好多喎.... 等我向 admin 告你偷雞, disable 左圖像 d  link 等你用唔到 copy... 除非俾番 d "um" 口費過我..

唔好呀 唔好呀
我唔會亂用架
你咁哈D老人家,有報應架:u_13 :u_13

都叫0左你揾0的舊post來玩啦,冇咁揚嘛:u_14

回復 101# 的帖子

洗唔洗好似細路咁呀~?! :misdoubt
G...e...m

回復 103# 的帖子

又關你事:anger

回復 104# 的帖子

關架~ 因為 "豬是八掛"~ :pig2
G...e...m