返回列表 發帖
原帖由 passerby-b 於 2008-2-8 22:07 發表
我真係蠢呀:g10
唔識點copy過去呀:g10
試咗好耐都唔得:g10

呢 d 公仔咁卡通, 唔夠暴力啦! 你 save 晒佢自己用咪得咯! 我都唔鐘意佢出黎有方格.. thumb_1175738299.gif

似乎個靚咀咀 kiss icon 好受男士歡迎喎...:hs1 :hs1

有個 icon 專用黎對付 "豬" 既...:hit_10 :hit_10 :hit_10 :hit_10

原帖由 passerby-b 於 2008-2-18 17:11 發表
又搞一輪,都係唔識點將d表情圖copy過尼d到用又可以冇事

你 save 晒佢落你自己部腦度先, 要用果陣 attach 咪得咯, 不過咁會好浪費儲蓄空間, 相片資料庫會儲埋好多你發過既表情圖像...其實依家咪幾好咯, 各網站有自己特色既公仔..

原帖由 passerby-b 於 2008-2-18 17:25 發表
咁唔係辦法喎,一來有你講ge問題,二來係張圖片。
算啦,搞唔掂就用番d度嗰d啦。不過有d表情做唔到,我都係想攞各家之長啫。

一係咁啦, 你揀定晒你想要既公仔 post 嚮度, 我找 admin 先生幫忙放埋入車天車地某處, 你要用果陣就 copy 條 link 黎放啦.. Ok??

原帖由 carolchau 於 2008-2-21 00:34 發表
洋蔥頭公仔:u_18 ,我鍾意呀~~:u_02

你鍾意就好了, 我就麻麻, 覺得佢地唔夠 "刺激" !

原帖由 carolchau 於 2008-2-21 00:46 發表

我覺得佢好可愛呀~~:hs2 :hs2 :hs2

我覺得你可愛好多... (d 公仔):hs3 :hs3

原帖由 cam 於 2008-2-24 23:51 發表

我想問吓, 如果我寫email, 可唔可以借用俚d公仔呀? 朋友收到我的電郵, 又睇唔睇到個公仔呢 !

我代阿 admin 答你, 係得既... 你 right click mouse save 左或 copy and paste d icon 先..

原帖由 passerby-b 於 2008-2-25 18:22 發表
想麻煩apo-san幫我同admin申請多四個表情:icon_redface
希望唔好話我貪心啦:icon_redface
點解要擺上泥,每個圖案都有解釋架
第一個
d個係俾嗰d俾車天車地放毒ge百毒生,毒到唔生唔死,
精神崩潰,人格分裂,又解唔到毒ge ...

我同你問過 admin 先生喇,佢話家陣已經太多洋蔥味咁話喎! 佢老人家又唔受得洋蔥味, 暫時幫唔到你了~

原帖由 passerby-b 於 2008-2-29 16:38 發表
沉多個洋蔥先:u_03

再沉一個:u_03

B 哥醒左好多喎.... 等我向 admin 告你偷雞, disable 左圖像 d  link 等你用唔到 copy... 除非俾番 d "um" 口費過我..