返回列表 發帖
:hs3 :hs6 <----------男士用多D~~
:hs1 <--------------佢粒墨好:pig4
:hit2 :hit3 :hit8 <------------好正~~:hs4

雖然呀Gem係豬扒 ,但咁樣對件豬扒...未免太過 ....浪費 ~~有無D燒豬扒既icon呀?:hs6

洋蔥頭公仔:u_18 ,我鍾意呀~~:u_02

原帖由 apo 於 2008-2-21 00:44 發表

你鍾意就好了, 我就麻麻, 覺得佢地唔夠 "刺激" !

我覺得佢好可愛呀~~:hs2 :hs2 :hs2

原帖由 bug 於 2008-2-21 00:51 發表
可愛就用多0的喇,唔好郁吓起飛腳啦:u_19

我都唔係成日咁暴力架~:u_17

原帖由 passerby-b 於 2008-2-25 18:36 發表
最後一個就一定要加啦:u_03
d到咁暴力,尤其是滅"罪"雙嬌一出手,傷亡慘重,死傷無數:u_01
受害者不但只冇賠償,想表逹吓內心創傷都唔得,d個表情,可以幫佢哋發洩一下,等心理平衡番d ...

個公仔好可愛呀~~:u_18 :u_18 :u_18

原帖由 bug 於 2008-2-26 22:42 發表
吓? 口腫面腫都叫可愛:embarrassed 變態....:pig6

可愛可愛可愛可愛可愛.......~~~:u_07 :u_07 :u_07

原帖由 passerby-b 於 2008-3-1 23:02 發表

d豬真麻煩,多d口水又關佢事:u_17

佢係"豬事丁"嘛~~:pig7

"洋蔥頭"食搖頭丸都食得可愛過人~~:u_02