返回列表 發帖
三國鼎立?:g14

我都話今個月有人可以挑戰到冠軍寶座啦!:g13

原帖由 TC_owl 於 2008-2-11 14:55 發表
我都話今個月有人可以挑戰到冠軍寶座啦!:g13

因為絕世高手外遊先會有咁既局面....過幾日佢番黎實會利用大量相片炸到對手投降..

所謂絕世高手,只是利用大量表情圖炸回來的 ,並非實至名歸
admin應該嚴格執法,剷除奸人

原帖由 passerby-b 於 2008-2-11 19:37 發表

Admin 話得閒唔好去訓下覺, 懶得理咁多...:g11 :g11

果然係Active non-intervention

原帖由 passerby-b 於 2008-2-11 19:37 發表

襯我不在............:g10 :g10 :g10 啍!啍!啍!

原帖由 daniel 於 2008-2-14 01:01 發表

襯我不在............:g10 :g10 :g10 啍!啍!啍!

又來了,又post:hit3 :hit3 :hit3

你一早飲醉酒呀!新年頭又咁暴力!!

你仲好講,我等你番泥至同你算帳
我燒完嘢食第二日就嘔吐大作,入醫院吊盬水,唔係你落毒,仲有邊個呀:hit_9 :hit_9
一路病到今日都未好哂,快d賠償損失:hit4

原帖由 passerby-b 於 2008-2-14 11:03 發表
你仲好講,我等你番泥至同你算帳
我燒完嘢食第二日就嘔吐大作,入醫院吊盬水,唔係你落毒,仲有邊個呀:hit_9 :hit_9
一路病到今日都未好哂,快d賠償損失:hit4 ...

:g14 你得罪邊個你自己心知肚明,肯定不關我事 個個都冇事你來賴我,你年紀大身子弱呀!因住有力趙人,冇力去拉呀!仲咁暴力!拉到你係度。啍!啍!啍!

回復 26# 的帖子

哈哈哈! Daniel, 點解個個都賴你? 你得罪左佢地? :big_smile

原帖由 Betty 於 2008-2-14 12:21 發表
哈哈哈! Daniel, 點解個個都賴你? 你得罪左佢地? :big_smile
冇辦法啦!仁慈:i_have_no_idea 同好蝦碼!:g20

Daniel開始發功啦!:g13 :pig8

原帖由 daniel 於 2008-2-14 12:28 發表
冇辦法啦!仁慈:i_have_no_idea 同好蝦碼!:g20

果然係冷面笑匠,講笑話可以唔笑