返回列表 發帖

有冇人知大埔附近山頭有咩事呀???

唔知搵人定搵野豬...有架直昇機嚮我窗前面半山 hovering 左成個鐘唔郁..

點解唔拍段高清俾我哋睇睇呀:u_19

原帖由 passerby-b 於 2009-3-10 21:28 發表
點解唔拍段高清俾我哋睇睇呀:u_19

黑媽媽點影呀??? 淨係影到佢開左射燈!

大王,你枝584呢:u_22

原帖由 passerby-b 於 2009-3-10 21:42 發表
大王,你枝584呢:u_22

584 押左俾二叔....

原帖由 apo 於 2009-3-10 21:56 發表

fsq106呢?:u_17

原帖由 passerby-b 於 2009-3-10 22:02 發表

fsq106呢?:u_17

你唔使問咁多喇......我申請緊破產, 家陣冇野係屬於我架喇..

原帖由 apo 於 2009-3-10 22:11 發表

你唔使問咁多喇......我申請緊破產, 家陣冇野係屬於我架喇..

咁....邊間會計師幫你賣埋d家產呀,通知声俾d度d老友幫你清盤還債都好喎:u_18

原帖由 passerby-b 於 2009-3-10 22:30 發表

咁....邊間會計師幫你賣埋d家產呀,通知声俾d度d老友幫你清盤還債都好喎:u_18

幸災樂禍無同情心!!!

原帖由 apo 於 2009-3-10 22:11 發表

全部賣晒比你5DM2朋友,跟住全部借比你用:u_07
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

原帖由 apo 於 2009-3-10 22:34 發表

幸災樂禍無同情心!!!

咩d度有人有同情心架
d度d大部份都係毒王,喜歡佔人家產,趁機奪人所好,趁你病,攞你命:u_07

回覆 11# 的帖子

噤係咪叫財富轉移?
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

唉....鏡又押晒俾人~ mount 又俾人清晒盤.. 以後睇怕祗可以拎支標頭影下 wide field...

原帖由 apo 於 2009-3-10 21:56 發表

不如押埋部 5DMII 同支328 比我 !

原帖由 cam 於 2009-3-11 00:28 發表

不如押埋部 5DMII 同支328 比我 !

你唔係用緊 Nikon 既咩?
我都講左幾十次部 5D2 係朋友架咯....
328 咪一早賣左俾你同水哥咯.....
我依家用果支 328 同朋友 "租" 黎用架咋...

依家仲頭痛緊仲有 d 乜可以賣番幾千文用黎報名睇日全蝕..