返回列表 發帖

田記回憶

當年田記攪左好多好多活動, 亦引發了一陣陣天文觀察熱潮, 不少好友亦是從田記那里認識的. 但隨著田記活動的終止, 加上 Astrofarm 的長期冬眠狀態, 這番景像已不復現~ :g20 :g20 如果各位手上還有些昔日的珍貴的活動照片, 希望能重新 post 給大家回憶一番!

..

G...e...m

利害, 有埋名潻.. d 顏色亦好有懷舊 feel~ Thank you!

幾時架:icon_question

回復 4# 的帖子

唔...好似係 04或05 年 11月... 你都有去架喎..:misdoubt 呢張相係阿 Mei~ 加左參與者0既名後放上 Astrofarm 架~

G...e...m

格鏡大會之類嗎?

我邊有咁好記性呀,影過咁多團體照:icon_cool
係喎,你有係到咩

回復 6# 的帖子

乜個個都失左憶? :hit1 :hw2 好似係格鏡會.....問梁 sir咪知咯~ :i_have_no_idea
G...e...m

回復 7# 的帖子

緊係有我份, 我先會 keep 張相啦...:pig2
G...e...m

次次的合照都分別不大0架啦(有鏡和有人),好難單從張相記起是哪一次
不過咁多人的活動,好似都不太多,你說是04或05,咁應該係格鏡會吧

原帖由 Gem 於 2008-2-15 23:07 發表
緊係有我份, 我先會 keep 張相啦...:pig2

係bor,見到啦,原來自己發雞盲:hw1

點解阿豬唔幫自己打格仔呢:pig2

原帖由 bug 於 2008-2-15 23:18 發表
點解阿豬唔幫自己打格仔呢:pig2

咁簡單,佢認為嗰陣時佢靚女d咯:big_smile

我嚮張相見到阿 vivian, 即刻叫埋佢入黎呢度... 佢影埋咁多雀呀, 蝶呀...點可以唔 share 下!

厘D相睇番真係好好feel!!正!!:g17