返回列表 發帖
先X 真係唔掂, 之前有 friend 買左部機咩台都上倒, 只係上唔倒某台, 原因係部機原來已經響某台登記左係失機!
http://osastrolog.blogspot.com

原帖由 passerby-b 於 2009-4-6 18:16 發表

咁我唔想講都講埋出來啦:g12
你咁搞法,有機會俾人入你買賊贓:g12 :g12 :g12

所以後尾我諗落唔對路, 我臨時改變主意去左附近既差館落案...好過一陣俾人押入監牢扣留問話...

你買機時,間店冇收據比你咩??

原帖由 mike_leung 於 2009-4-6 21:17 發表
你買機時,間店冇收據比你咩??

如果冇收據我依家要嚮 "入面" 食飯了....:g18 :g18

有收據就得啦......

回覆 32# 的帖子

咁你俾D錢點呀?
http://blog.yahoo.com/puppymic

原帖由 puppymic 於 2009-4-6 21:24 發表
咁你俾D錢點呀?

我都想知點......當遺失手機果個係我咯.....:g18 :g18

囧!

原帖由 apo 於 2009-4-6 00:55 發表

又俾我唔覺意通過塊鏡影到張在店內試機時現場証據....証明部機唔係我執番黎架...
個位女 sales 仲成日用 d 乜油嚮我面前不停咁渣沐佢對玉腿黎 "引誘" 我....

14468 ...

呢d鬼鋪免得去就免:u_16

原帖由 DTS-ES 於 2009-4-6 21:49 發表

呢d鬼鋪免得去就免:u_16

開得舖做生意我假定佢已經 check 過貨物來源.

原帖由 apo 於 2009-4-6 21:53 發表

個頭出多扒手:u_16
某些鬼鋪專接呢d野
警方掃蕩好幾次

我以前係尖咀試過賣d鏡頭比二手店,佢都要抄低我既id number...........但手機一般都唔抄,講arm價錢就交易....

原帖由 apo 於 2009-4-6 21:53 發表

我就覺得怪,點解大王會去嗰d舖買電話。
我成日覺得,嗰d電話,一係二手返新,一係壞機,無膽去買。:u_21

原帖由 apo 於 2009-4-6 21:32 發表

我都想知點......當遺失手機果個係我咯.....:g18 :g18

:u_01 唉.....咁你真金白銀買左部機, 衣家攪成咁, 真不幸:u_17
唔......估唔到好心會得到咁0既結果....:u_17
G...e...m

原帖由 Gem 於 2009-4-6 22:25 發表

:u_01 唉.....咁你真金白銀買左部機, 衣家攪成咁, 真不幸:u_17
唔......原來好心會得到咁0既結果....:u_17

唔係點做到 "黑仔" oY...:g18 :g18

算啦~ 講夠喇! 單 case 警察調查中, 大家唔好再講太多喇...