返回列表 發帖

回覆 13# 的帖子

好似係你影人地玉腿多 d:g13  .......希望搵到前機主領回重要資料, 不枉你咁有心上黎尋人~ :g17
G...e...m

It all started with the legs!:u_14

大王,好心你咁有米就買新機啦,唔洗好似做賊咁呀:hit1 :hit1

原帖由 passerby-b 於 2009-4-6 09:17 發表
大王,好心你咁有米就買新機啦,唔洗好似做賊咁呀:hit1 :hit1

玉腿小姐間店冇新機賣...:g13 :g13

仲有, 我買唔起新機....:g18 :g18

原帖由 apo 於 2009-4-6 10:13 發表

玉腿小姐間店冇新機賣...:g13 :g13  

講來講去,原來都係為咗玉腿小姐:u_02 :u_02

原帖由 apo 於 2009-4-6 00:55 發表

又俾我唔覺意通過塊鏡影到張在店內試機時現場証據....証明部機唔係我執番黎架...
個位女 sales 仲成日用 d 乜油嚮我面前不停咁渣沐佢對玉腿黎 "引誘" 我....

14468 ...

她沒有在你面前著絲襪 , 叫你想下對絲襪滑吾滑,都不是太大誘惑問題啦!
生命裡總有小人和貴人 ,遠離小人多近貴人是一門很高的處世學問!

又係......xx禍水..........

去生態網同鳥會網再出聲明囉.........

回覆 22# 的帖子

The contact is already made.

等我一場歡喜一場空, 買左番黎都冇得用...:g18 :g18
已搵到機主, 佢想買番部機...今晚交收....
我就冇機玩, 佢就要唔見左三千八....我真金白銀俾左錢....:g18 :g18

原帖由 apo 於 2009-4-6 17:10 發表
等我一場歡喜一場空, 買左番黎都冇得用...:g18 :g18
我就冇機玩, 佢就要唔見左三千八....我真金白銀俾左錢....:g18 :g18 ...

大王,恕小民多口,你需唔需要問過律師至交易呀:u_11
我有d担心你d個交易有問題喎:u_11

原帖由 passerby-b 於 2009-4-6 17:18 發表

大王,恕小民多口,你需唔需要問過律師至交易呀:u_11
我有d担心你d個交易有問題喎:u_11

當然有問題啦...佢報左警~ 一陣可能俾警察先生將我好人當賊辦收押....:g18 :g18

都講左好心冇好報架啦....

原帖由 apo 於 2009-4-6 17:10 發表
我就冇機玩, 佢就要唔見左三千八....我真金白銀俾左錢....:g18 :g18 ...

其實係咪機主比偷左部機,所以還有咁多相在機內?
B哥講得對,如果有相流了出來,會不會成為另一單陳冠希事件?:u_14

原帖由 apo 於 2009-4-6 17:56 發表

當然有問題啦...佢報左警~ 一陣可能俾警察先生將我人好人當賊辦收押....
都講左好心冇好報架啦...

咁我唔想講都講埋出來啦:g12
你咁搞法,有機會俾人入你買賊贓:g12 :g12 :g12

原帖由 passerby-b 於 2009-4-6 18:16 發表

咁我唔想講都講埋出來啦:g12
你咁搞法,有機會俾人入你買賊贓:g12 :g12 :g12

咁咪好咯!橫掂最近咁窮冇錢開飯,不過就要搵人同我照顧亞蕃薯了!

我相信唔會咁大件事既..除非機主想屈大王姐.....大王好心比返部機佢,佢仲嘈? 我估唔會既...