返回列表 發帖

塵世美

塵世真係有好多靚地方, 正如聽晚介紹的塔斯曼尼亞, 不要錯過呀!
晚上七點翡翠台"現代塵世美", 莫論你是否喜歡看e臣, Tasmania 定不會令你失望 ! :icon_razz

到此地親身感受過的話,絕對終身不忘。:g8 :g17

又放毒..... 樣樣都係要錢, 解呢種毒仲要加埋有時間!! 一係做老細, 一係要做官先有得諗..:icon_cry :icon_cry

原帖由 apo 於 2008-2-22 00:16 發表
又放毒..... 樣樣都係要錢, 解呢種毒仲要加埋有時間!! 一係做老細, 一係要做官先有得諗..:icon_cry :icon_cry

絕對要去!唔去一定後悔!人生不是很多時間比你!:u_03

請問什麼日子去最好? Tasmania的旅遊交通怎樣?

回復 1# 的帖子

:hw7 :hw6  點都要去一次睇睇~
G...e...m

唉!要返工,冇得睇!!:g20

回復 7# 的帖子

錄底佢咪得囉 ! :icon_cool

剛睇完,正~!! :pig2
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-2-22 20:49 發表
剛睇完,正~!! :pig2

剛才嚮街食飯都有睇, 風景應該好靚, 可惜拍得一般..睇過無線拍既幾齣靚景特輯, 都感覺同外國拍, 例如 Discovery Channel 影既差好遠....

E神D傍白真係流鷄..唔知佢up 乜...

十份一的美景都拍攝不到出來。:pig8

原帖由 Mei~~! 於 2008-2-22 21:59 發表

乜嘢係e神:hw2 :hw2 :u_14 :u_14

原帖由 Mei~~! 於 2008-2-22 21:59 發表

神下神下呀!合佢形象。:u_20

原帖由 passerby-b 於 2008-2-22 23:15 發表

乜嘢係e神:hw2 :hw2 :u_14 :u_14

B哥, e神咪係 Eason Chan, 陳奕迅囉 !