返回列表 發帖

比市價平imaging source cam

如果有路數買到比市價平,大家多數會買邊個size,同埋買bw/color?

夠數可以整個團購...:g13

No one interested? :g13

原帖由 sn-10 於 2009-8-10 16:54 發表
No one interested? :g13

高級野留番高手答....我屋企仲有成十支 Toucam..

咁我quote下先....

我而家都搵緊cam...有路數請單聲....

Quote 到價後通知聲!

原帖由 apo 於 2009-8-10 16:57 發表

高級野留番高手答....我屋企仲有成十支 Toucam..

APO 有沒有野放

Imaging source 香港有代理
香港明創有限公司
http://www.metronhk.com/store/index.php?controller=home

公司:        香港明創有限公司
街道:        新蒲崗五芳街 27 號永濟工業大廈 10 樓 C7 室
市:        香港九龍
國家:        中華人民共和國香港特別行政區
電話:        +852 8203 2033
傳真:        +852 8207 8034

http://www.theimagingsource.com/zh_TW/resellers/

原帖由 funoooo 於 2009-8-10 21:07 發表

APO 有沒有野放

Toucam 你都岩?? 索性入 TheImagingSource cam 啦.

如果你岩當然可以留俾你啦...一係等你搬入黎做埋鄰居果陣當禮送..

不過你要還番支靚鏡做回禮..

原帖由 apo 於 2009-8-11 15:53 發表

Toucam 你都岩?? 索性入 TheImagingSource cam 啦.

如果你岩當然可以留俾你啦...一係等你搬入黎做埋鄰居果陣當禮送..

不過你要還番支靚鏡做回禮..

APO 說真, 今星期日可不可以到你家一看你個 Dome. 想見識見識一下.

原帖由 funoooo 於 2009-8-11 22:07 發表
APO 說真, 今星期日可不可以到你家一看你個 Dome. 想見識見識一下.

X2 支持呀! 組個觀DOME 團,我都想順便睇睇

原帖由 funoooo 於 2009-8-11 22:07 發表

應該可以.不過冇野好睇架喎....

吹下水! 飲下茶.

原帖由 funoooo 於 2009-8-11 22:54 發表
吹下水! 飲下茶.
有沒有人參加? 觀 Dome 團.
星期日下午3:30
報名:
funoooo

唔好吹雞呀......人多我會怕怕....圍內幾個好喇...原本今個星期日好天會日影夜影架....

大王, 我得閒wor....可以來看看嗎??
順便睇下支tokina...
:g14 :g14