返回列表 發帖

Compact Flash Card

e家買8G或16G CF CARD 要幾錢?
同埋要買乜規格,我唔知乜叫 266X﹐ULTRA II,ULTRA III 呀ge名詞:u_14

買咗啦,scandisk exterme III,$750:u_07

原帖由 fatpang 於 2008-3-6 17:15 發表
我都剛買左張Transcend 133X  8G,365大羊!!:u_07

早响呀﹗大佬:u_12 :u_21 :u_16 :u_09

原帖由 apo 於 2008-3-6 17:20 發表

Transcend is good for advanced users!!
Exterme III is designed for VIPs.

:g10 :g20 咸到唔識出聲

原帖由 fatpang 於 2008-3-6 18:35 發表

B哥,你VIP來架嘛,Transcent唔arm你架喎!_2

我係elementary user咋:u_13 :u_13 :u_13

原帖由 daniel 於 2008-3-6 18:58 發表

:u_09 :u_09 :u_09

你講得啱,今次要"砍"頭埋牆

你喜歡點就點啦:u_15
淚已乾,錢已去:u_19

原帖由 hooooon 於 2008-3-6 23:21 發表
Extreme III有好多水貨,仲有好多假野,比多少少錢,買個安心。
Extreme III無買錯的,非常之可靠, !!!

唯有咁樣安慰吓自己啦:g20
不過我張transcend 4G都未hi過嘢:u_13

hm.........:icon_idea transcend三佰幾大洋就買到,可以買多張,就唔洗怕打到冇子彈ge煩惱lor:u_07

咁我張又貴又係大鋪買ge,就實係真嘢啦:u_18
都有番d安慰:icon_mrgreen

更慘ge係,唔記得帶番泥,擺咗係寫字樓,:u_16 今個星期唔洗試啦:u_13

有嗎 我一d都唔知:u_16

原帖由 apo 於 2008-3-13 21:51 發表

淨睇你用 d 配件都知你有米啦...你地睇下我今晚祗買了甚麼咭用! :hit4 :hit4 :wtt14 :wtt14

我年幾都未買過咭,你就成日買,條數唔知點計:hit2

回復 41# 的帖子

睇真d,真係有喎:u_07 叫RescuePRO version 3.2:u_07
拆盒嗰日仲想掉哂裏面d嘢,原來有寶架:u_14 好彩冇掉到:u_14