返回列表 發帖
原帖由 passerby-b 於 2008-3-11 09:31 發表

係呀﹗我好易養架咋:icon_mrgreen
平日上班,我早餐食個包,一杯凍"零"茶。
午餐食兩隻焦,一個生菓加幾塊餅乾。
晚餐食半碗飯,一碟菜,少少肉。
咁就一日啦,係咪好易養呢:u_14 ...

你未計飲啤酒、紅酒及其它酒呀!呢條數都幾係呀..................
http://picasaweb.google.com/daniel.changck
影不到正常,影到係bonus。這是我拍攝任何事物的心態。

原帖由 daniel 於 2008-3-11 09:41 發表

你未計飲啤酒、紅酒及其它酒呀!呢條數都幾係呀..................

你真係好勁:g17 要人養都要大杯酒,大塊肉
我上面講嗰d係基本要求,要人哋養,我就冇你咁大想頭啦

原帖由 passerby-b 於 2008-3-11 13:06 發表

你真係好勁:g17 要人養都要大杯酒,大塊肉
我上面講嗰d係基本要求,要人哋養,我就冇你咁大想頭啦

我不飲酒所以無所謂,你就................!
http://picasaweb.google.com/daniel.changck

原帖由 daniel 於 2008-3-11 13:32 發表

我不飲酒所以無所謂,你就................!

成日話冇錢(尤其係 B 哥仔), 最多錢花去玩新野又係佢地..

又打我賣咗兩枝鏡,一個body至入貨架:g20

原帖由 passerby-b 於 2008-3-11 13:56 發表
又打我賣咗兩枝鏡,一個body至入貨架:g20

有錢買野玩介成日喊苦喊忽!!!

唉﹗人人有本難諗的經

原帖由 passerby-b 於 2008-3-11 14:03 發表
唉﹗人人有本難諗的經

係呀!係呀!我非常同情你!:g20 但又非常不滿你有咁多新玩具玩。:hit4 :hit4 :hit4

啱啱打咗紅簿仔,發覺今個月交租錢都洗埋:u_19 :g20
唔知點揾錢番泥填
仲要俾人打到周身瘇
冇嘢啦,呻兩句啫

咁大件事? 咁你真係要慳d洗啦...唔好出咁多街,可以幫你慳唔少呀!!

我老婆8月開始就會resign,專心讀書,仲話可能會讀三年以上....8月之後,我可能會絕跡於鳥攝、天文、吹水既活動!!
(除左要負擔佢日常既生活費外,仲要幫佢交埋保險、管理費、學費(部分).....我諗我到時會窮過晒你地任何一個)

預先通知大家,到時可能有平野執呀!!!:wtt14

吹水就不要停,好多野平有平玩,齊睇雀都好好玩。
有好野請通知聲,哈!

原帖由 mike_leung 於 2008-3-11 17:47 發表
咁大件事? 咁你真係要慳d洗啦...唔好出咁多街,可以幫你慳唔少呀!!

我老婆8月開始就會resign,專心讀書,仲話可能會讀三年以上....8月之後,我可能會絕跡於鳥攝、天文、吹水既活動!!
(除左要負擔佢日常既生活費外,仲要幫佢交 ...

除左要負擔佢日常既生活費外,仲要幫佢交埋保險、管理費、學費(部分).....我諗我到時會窮過晒你地任何一個)"

阿mike sir,我真係要封你做偶像:g17 你完全講出我ge心聲:g17
不過你數漏咗好多開支,服裝費、美容費、休閒費、晚餐費、娛樂費、首飾費、個人消費.................等等:g8 真係少d費都唔得
你e家明白點解我咁費啦:u_19
我睇你明白我e家點解咁窮,皆因dd費用不繼增加:g10 揾個仙都好難:u_14
所以我要賣哂d妾侍,至可以有新嘢:u_16

各位大佬﹗唔好再"糟質"我啦
我想賣嘢咋攞番d錢幫補吓咋:g10
唔買都唔洗核我數啩:g20
我乜都講哂啦,唔信我窮,揾核數師check我啦
不過我唔俾請auditor條數架

B哥真可憐,'sung'兩句喊窮就俾人"槽質",無計啦,忍下啦,人地都係呃下兩餐(版位)啫……:big_smile :g14

翔哥仔,最好人都係你咯:g10
我唓兩句,就俾人踩到心口扁哂:g10
得你同情吓我咋