返回列表 發帖

今日餓到死下死下, 今晚食番夠本食到捧住個肚...

去左流浮山食晚飯.

今餐冇白果0既?
~~~....~~~~....~~~~~

原帖由 bug 於 2008-3-9 23:43 發表
今餐冇白果0既?

成日食白果會中毒架...

使唔使咁美味!
有無好介紹?我都想去試下!

原帖由 hooooon 於 2008-3-9 23:46 發表
使唔使咁美味!
有無好介紹?我都想去試下!

其實流浮山間間都有番一定水準, 高級既就小桃園 or 新桃園, 普羅 d 既就海景酒家啦, 呢間我地長期幫襯, 因為我同我兄弟姊妹同佢老闆兄弟姊妹都係小學同學.. , 你同佢講識我個姓氏就得架喇, 其實大部份流浮山賣海鮮既店主我都識識地, 因為全部都係我地識既同學或鄰居開既..

好似仲有生日蛋糕喎 ! :icon_razz

原帖由 cam 於 2008-3-9 23:56 發表
好似仲有生日蛋糕喎 ! :icon_razz

係我老媽生日飯...:icon_biggrin

向伯母說聲生日快樂! :icon_razz

原帖由 cam 於 2008-3-10 00:10 發表
向伯母說聲生日快樂! :icon_razz

多謝晒!:icon_biggrin :icon_biggrin

今晚三兩知己在家中食飯, 準備了西洋菜豬尾骨湯, 栗子薯仔炆雞翼, 蒜茸叮香腸燒烤菇, 還煲了個松茸飯, 甜品是冰酒一小杯, 大家說說笑笑, 好開心呀 !

原帖由 cam 於 2008-3-10 00:27 發表
今晚三兩知己在家中食飯, 準備了西洋菜豬尾骨湯, 栗子薯仔炆雞翼, 蒜茸叮香腸燒烤菇, 還煲了個松茸飯, 甜品是冰酒一小杯, 大家說說笑笑, 好開心呀 ! ...

幾時分批招呼車天車地兄弟姊妹去你度品嚐下你手勢呀???

等你請我地去流浮山食完先講啦 ! :icon_cool

APO,D野食好正:hs3 ,幾時又組隊去流浮山食海鮮呀?:u_03

原帖由 carolchau 於 2008-3-10 00:58 發表
APO,D野食好正:hs3 ,幾時又組隊去流浮山食海鮮呀?:u_03

你揀日子, 最好攪埋白泥日落加打雀攝影加海鮮半日遊, 好嗎?

wa....你个全家富贵.....真富贵.....連食都耍大下我地至開心嘅.....:bad_egg :bad_egg