返回列表 發帖
我試過用 netbook 駁 plasma, vga 線, 效果 OK 喎.

回覆 124# 的帖子

1) Daniel x 2
2) Mike
3) passerby-b
4) Schindler
5) S.K.Lee x 2
6) newcanon
7) FatPang
8) PaulNg
9) puppymic x 2
10) Maverick
11) Billy
12) Hoooooon
13) Raymond Tse (Photoshop session & BBQ only)
14) waterblowing x2
15) kitty

仲有冇位呀 ?

查實我想 1) 觀星 2) 同蕃著玩, 可能當日不影相, 咁.... 即係點呀 ....

原帖由 daniel 於 2010-1-14 21:08 發表
請蕃著食正野,另加KFC兩筒裝雞啦!:u_03:u_03 :u_03

蕃著唔食得呢 d 野架 , 佢睇住我食就冇問題.

原帖由 apo 於 2010-1-14 21:17 發表

咁鎖你上天台唔好走落黎.....上面有蕃薯食得既野....

咁麻煩放多支天文望遠鏡丫:rolling_3 , 抱住蕃薯應該都會幾暖. _3

原帖由 puppymic 於 2010-1-14 21:34 發表
我借部機妳影兩張,咁咪有相交,妳唔洗帶機同鏡啦,帶雙筒睇雀

太感動了. 咁我去嘆雀喇 _2

或者咁, 我可以比定大王星期六 d 功課, 個 exif 我可以馬上攪攪佢. 個日子鍾意係幾時都得啦.

原帖由 apo 於 2010-1-14 22:13 發表

都好..就由你示範如何更改 EXIF 呃街坊啦...

咁認真既. 我都要揾揾隻 s/w 放左響邊.

原帖由 apo 於 2010-1-14 23:05 發表

呃食梗係要有付出....

交功課!!  還有最新的 Nikon D400s!!:g13

評分人數

• daniel: 高清影像讚賞 + 2 分
    • puppymic: 技術高超讚賞 + 2 分
    • apo: 很有創意讚賞 + 2 分

原帖由 apo 於 2010-1-14 23:30 發表

點解出彈弓手?? 出左相又收番埋???

技術上出左錯誤... 改左喇.  :g6

原帖由 puppymic 於 2010-1-14 23:42 發表
咁我果日13:22:45係咪一定有虎斑地鶇影架

點解我諗起巴不得爸爸 ......

你係回覆 #177 咋呵?

"巴不得爸爸"?  乜黎架?

原帖由 daniel 於 2010-1-15 00:00 發表

唔好笑喇.  都話整錯左小小野咯.  已經 u/l 左啦 :rolling_3

多謝 Schindler

唔記得多謝大王添.

仲要多謝蕃薯陪我地玩左成晚, (定係我地陪佢玩左成晚_3 )