返回列表 發帖

我問咗佢 支328, 但冇覆我 ........

鳥季將完結了.....

烏季完結咪放入防潮箱供奉下先 law ~~

支龍仔 180 又準備出動去影蝶喇 :u_11

原帖由 calvinchung 於 2010-1-25 21:50 發表
烏季完結咪放入防潮箱供奉下先 law ~~

支龍仔 180 又準備出動去影蝶喇 :u_11

我支百微 L 買左咁耐仲未開盒.....

原帖由 apo 於 25/1/2010 09:51 PM 發表

我支百微 L 買左咁耐仲未開盒.....

咁輕, 扲埋上去講道理影下花丫麻

原帖由 calvinchung 於 2010-1-25 21:53 發表

咁輕, 扲埋上去講道理影下花丫麻

我果日祗揹左個 Flipside 300, 淨係放到支鏡同兩個增距鏡, 仲有把遮~ 放唔到其他野..
如果有位放野我就唔使水都放唔到, 攪到又口渴又肚餓...

:g14

回覆 1# 的帖子

放鏡果個我好似幫佢賣1d2n,但我唔識佢,不過想買個D就真係朋友&呢度既朋友喎
http://blog.yahoo.com/puppymic

大王轉會?:g13

原帖由 puppymic 於 2010-1-25 22:36 發表
放鏡果個我好似幫佢賣1d2n,但我唔識佢,不過想買個D就真係朋友&呢度既朋友喎

其實如果 Mandy 真係好鍾意 Nikon body, 我會建議你買新出既 328VR, 又有四級防手震, 又比較輕易帶出街, 話晒女仔之家如果冇車唔方便揹住個炮袋出去影野...
反正你又有齊 Nikon d 增距鏡, 買新鏡仲可以分期付款!

大王轉會通知聲喎, 等我惜定錢接貨 :g11

回覆 11# 的帖子

咁都係既,我拎住支584唔知可以行幾耐

不過買328又好似重覆左喎,我咪有Canon 328囉,都係諗清楚先算 ....
http://blog.yahoo.com/puppymic

328 我啱喎 :g15

原帖由 apo 於 2010-1-26 00:37 發表

其實如果 Mandy 真係好鍾意 Nikon body, 我會建議你買新出既 328VR, 又有四級防手震, 又比較輕易帶出街, 話晒女仔之家如果冇車唔方便揹住個炮袋出去影野...
反正你又有齊 Nikon d 增距鏡, 買新鏡仲可以分期付款! ...

新出既 328VR2好似要4萬幾喎 ? 比舊鏡貴好多 :g19
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。