返回列表 發帖
冇得數........d錢 90%放晒去投資.......半年內要買樓.....一日未買到樓,我一日都唔會再買超過5000元既相機或相機相關既器材....

算啦.....天氣又唔好,自己又冇力,雀「運」又差,技術更加唔洗講....費事浪費d好野...益下人好過啦......我呢一個月都冇出過黎影雀就知我幾大決心啦...

回覆 16# 的帖子

樓都有得趕住買既咩? 如果真係咁趕買野仲拎晒  d 錢去 "投資/投機" ?? 一定賺架??

原帖由 passerby-b 於 2010-2-19 09:00 發表

好嘢,7d冇出錯貨:rolling_3 :rolling_3

初步用左部7D幾日,感覺上佢好可能係我用過既Canon最好既DSLR!!:g17
:g17 :g17 :g17 :g17

早知mike半年內一一定賺到買樓, 我又跟la....走寶添....
今日個市好似俾美國玩死....都有d怕怕...

回覆 18# 的帖子

同意, 佢都算改良左好多架喇..... 不過記住唔好同 Nikon 比暗位對焦..

原帖由 apo 於 2010-2-19 21:27 發表
同意, 佢都算改良左好多架喇..... 不過記住唔好同 Nikon 比暗位對焦..

好彩我冇乜用過Nikon 既DSLR,所以可以炸唔知就算!:g11

彭兄, 你買7d...要幾錢呀???
搞到我都心郁郁添...

原帖由 fatpang 於 2010-2-19 18:59 發表

初步用左部7D幾日,感覺上佢好可能係我用過既Canon最好既DSLR!!:g17
:g17 :g17 :g17 :g17
買新機次次都咁講:rolling_1 :rolling_1 :rolling_1
http://picasaweb.google.com/daniel.changck
影不到正常,影到係bonus。這是我拍攝任何事物的心態。

原帖由 waterblowing 於 2010-2-19 23:32 發表
彭兄, 你買7d...要幾錢呀???
搞到我都心郁郁添...

原帖由 daniel 於 2010-2-20 00:31 發表
買新機次次都咁講:rolling_1 :rolling_1 :rolling_1

咁就證明我每次upgrade都係正确既決定!!

原帖由 fatpang 於 2010-2-20 01:09 發表

咁就證明我每次upgrade都係正确既決定!!
正确既決定:g17 :g17 :g17 頭三個月:g11

評分人數

• fatpang: 忽然覺得好似好多人好了解我咁??!! ...讚賞 + 2 分
    • ching: 一矢中的讚賞 + 2 分
http://picasaweb.google.com/daniel.changck
影不到正常,影到係bonus。這是我拍攝任何事物的心態。

原帖由 apo 於 2010-2-19 15:54 發表
樓都有得趕住買既咩? 如果真係咁趕買野仲拎晒  d 錢去 "投資/投機" ?? 一定賺架??

唔係好趕,半年內或大概半年內..(外母趨迫)....投資係唔係一定賺? 我答你,係~! 一定賺,因為我將d錢放左去我朋友度,佢幫我好似基金經理咁將資金leg去投資,保本加每月保証回報,我呢幾個月有穩定收入,半年內問佢leg返d部分錢去交首期...(至於點解係保本保証回報等詳情不便多說)

MIKE 保本又有回報....好野wor....有無詳情??
_2 _2

原帖由 waterblowing 於 2010-2-20 15:53 發表
MIKE 保本又有回報....好野wor....有無詳情??
_2 _2

放貴利..... :g12 :g12 :g12 :g12

原帖由 apo 於 2010-2-20 18:46 發表

放貴利..... :g12 :g12 :g12 :g12

幾十支紅圈白鏡用來炒:g12 :g12 :g12