返回列表 發帖

幾個小可愛

星期四零晨出生的:u_11

評分人數

乜你隻狗生咗呀?
好得意喎, 咁多隻, 你點養呀?

回覆 2# 的帖子

養唔掂架:u_10 兩個月倒就送哂俾人LOR:u_22

甚麼狗?松鼠?帶不帶到來香港?

原帖由 passerby-b 於 2010-6-4 23:58 發表
養唔掂架:u_10 兩個月倒就送哂俾人LOR:u_22

養唔掂又俾佢生????

原帖由 hooooon 於 2010-6-5 00:06 發表
甚麼狗?松鼠?帶不帶到來香港?

老「豆」係松鼠,老母係喜樂蒂,即係打雜:u_16
帶到去香港都好麻煩:u_21

原帖由 apo 於 2010-6-5 00:34 發表

養唔掂又俾佢生????

大王,你估我想GE咩,擰轉頭沖個涼,佢地就做錯事啦,咁有咩辦法呀:u_14

原帖由 passerby-b 於 2010-6-5 21:12 發表

老「豆」係松鼠,老母係喜樂蒂,即係打雜:u_16
帶到去香港都好麻煩:u_21

會係點樣呢? 老豆細細隻, 老母又大隻好多????

原帖由 hooooon 於 2010-6-5 21:23 發表

老母又大隻好多????

大少少姐!我隻喜樂蒂係細隻架:u_22

原帖由 passerby-b 於 2010-6-5 21:13 發表

大王,你估我想GE咩,擰轉頭沖個涼,佢地就做錯事啦,咁有咩辦法呀:u_14

帶佢地去做絶育囉, 一了百了

原帖由 vivian 於 2010-6-6 07:34 發表

帶佢地去做絶育囉, 一了百了

上大人經與佢的智「郎」團相議後,認為此舉極不狗道:u_19
要我將建議撒回:u_10
佢話寧願發情期時,找別人的狗為佢地配種:u_04
咁搞法,我荷包又要縮水:u_13
D狗仔唔好話賣出去,送有人要都好彩:u_16

食到個肚漲鼓鼓的,就睡覺去:u_07

評分人數

回覆 12# 的帖子

我驚你會唔捨得佢地喎
http://blog.yahoo.com/puppymic

長大了很多啦:u_22

評分人數

回覆 14# 的帖子

又話會俾人養?:icon_wink
http://blog.yahoo.com/puppymic