返回列表 發帖
原帖由 puppymic 於 2010-6-20 14:21 發表
又話會俾人養?:icon_wink

起碼要養到兩個月大至可以俾人:u_16
佢地個半月至開始介奶,之前一定要跟住媽狗,如果人工喂,可能連最起碼GE抗體都冇:u_12
大約兩個月,佢地可以打第一針混合針,打左之後安全D,冇咁易俾細小呀,狗瘟呀攻擊:u_11
不過依照D個進程,我個荷包肯定好傷:u_09
上大人E家好似仲係到發緊夢,諗住可以問收養的收番多少:u_14

剛剛拍的兩張:u_02

評分人數

回覆 16# 的帖子

咁你要節衣縮食啦,一係出租支856俾我玩下
http://blog.yahoo.com/puppymic

原帖由 puppymic 於 2010-6-20 15:00 發表
咁你要節衣縮食啦,一係出租支856俾我玩下

係喎!夏天喎!不如放枝鏡係你屋企先,你每個月係咁「易」俾番幾千銀我當租金啦:u_18

乜你影親都瞓緊教:wtt_6 :wtt_6

佢地極大部份時間都係訓覺!
仲有就係佢地起身時不繼郁動,室內光線俾GE快門跟本追唔到,一定要用閃燈,
佢地又岩岩開眼,唔想閃到佢地,只好淨係影訓覺LOR:u_10

回覆 21# 的帖子

買支 50mm/f1.2 黎影
http://blog.yahoo.com/puppymic

原帖由 puppymic 於 2010-6-20 23:04 發表
買支 50mm/f1.2 黎影

F1。2還是不成,不如你贊助我買架M9,加枝NOCTILUX F0,95都影到GE

評分人數

• cosmos: 又發開口夢喝倒 -1 分

原帖由 passerby-b 於 2010-6-20 23:02 發表
佢地極大部份時間都係訓覺!
仲有就係佢地起身時不繼郁動,室內光線俾GE快門跟本追唔到,一定要用閃燈,
佢地又岩岩開眼,唔想閃到佢地,只好淨係影訓覺LOR:u_10 ...

買多部1D4,高iso影囉
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

小狗們又長大了很多啦!
母親餵奶給它們就越來越吃力了:u_14

評分人數