返回列表 發帖
原帖由 daniel 於 2010-6-21 01:52 發表
超級開天啦!:g8

:u_16 唔合時候
星期六晚影

woo......正呀!!!

原帖由 daniel 於 2010-6-21 01:52 發表
超級開天啦!:g8

你隻天蝎好清楚

早一小時,我呢邊已經開天
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

話時話,點解當時冇其他鳥攝者出手幫陳伯呢?:g8

係XX觀鳥會,話明觀鳥,影雀既,梗係冇地位啦!不如大王整番個XX鳥攝學會,打明旗號,我一定參加!:g13

原帖由 fatpang 於 2010-6-21 18:48 發表
係XX觀鳥會,話明觀鳥,影雀既,梗係冇地位啦!不如大王整番個XX鳥攝學會,打明旗號,我一定參加!:g13

好.....一於攪個白果鳥攝研究會.....

你係攝影界資深人仕, 要有 1D4 + 856 先批准加入.

原帖由 apo 於 2010-6-21 19:04 發表

你係攝影界資深人仕, 要有 1D4 + 856 先批准加入.

窮鬼無得加入:g10

原帖由 DTS-ES 於 2010-6-21 19:17 發表

窮鬼無得加入:g10

窮鬼不宜加入, 容乜易你冇錢買餸捉雀仔黎當禾花雀食架?

原帖由 apo 於 2010-6-21 19:42 發表

窮鬼不宜加入, 容乜易你冇錢買餸捉雀仔黎當禾花雀食架?

我連捉麻雀都無能力:u_21
:u_07

喂喂!7D +888 (800 F8)得唔得呀!!

. . .  要有 1D4 + 856 先批准加入.

要用Canon架撐,Nikon都無得加入 :g20  :g20

原帖由 cosmos 於 2010-6-21 20:55 發表

要用Canon架撐,Nikon都無得加入 :g20  :g20

Nikon D3s + 684VR 可以申請做見習紅牌生.

反對上層社會俱樂部:hit3

原帖由 DTS-ES 於 2010-6-21 21:24 發表
反對上層社會俱樂部:hit3

無錯,我整番個,只可以用顏色筆記錄雀仔 :u_07

原帖由 apo 於 2010-6-21 21:15 發表

Nikon D3s + 684VR 可以申請做見習紅牌生.

D3x + 428VR + 20E3都唔合格 :g19