返回列表 發帖
原帖由 daniel 於 2010-6-21 01:52 發表
超級開天啦!:g8

你隻天蝎好清楚

早一小時,我呢邊已經開天
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

原帖由 apo 於 2010-6-21 19:04 發表

. . .  要有 1D4 + 856 先批准加入.

要用Canon架撐,Nikon都無得加入 :g20  :g20

原帖由 apo 於 2010-6-21 21:15 發表

Nikon D3s + 684VR 可以申請做見習紅牌生.

D3x + 428VR + 20E3都唔合格 :g19

原帖由 DTS-ES 於 2010-6-21 21:57 發表

白鴿餐學會
依家興:hs3

過咗今晚,我驚有人會將啲白鴿或者斑鳩出氣

原帖由 schindler 於 2010-6-23 11:45 發表
有片睇添喇
http://dl.dropbox.com/u/1140514/Sequence_2.mp4

條片拍得好差喎,無晒前文後理。DChome報導清楚好多
http://www.dchome.net/viewthread ... ;page=1#pid10477640

原帖由 schindler 於 2010-6-23 15:10 發表

呢D咁既死士,可以用咁激進既手段去保衛雀仔屋企,不如走去捍衛低收入人士既權益啦。
更何況係佢所謂保衛既同時,其實走去破壞雀仔安寧。
將影雀同觀鳥簡單二元極端化,佢地先係破壞安逸既元凶。
再次申明,我無標纖佢係特定單位,我只係針對呢D道德塔利班白痴行為作出客觀評論。

呢個唔似道德塔利班,佢想做美國,以為可以做世界警察。結果比真警察趕走。

原帖由 apo 於 2010-6-23 14:55 發表

都唔明白點解呢班影雀人仕咁好修養, 正常人應該一腳 "伸" 佢落魚塘架喎!! :pig10 :pig10

如果伸咗佢落魚塘,就可能無得繼續影雀,因為被請咗去落口供。依家隱耐一陣,就全部人都唔駛被人騷擾。

原帖由 schindler 於 2010-6-27 00:52 發表

可能佢地細細個成日睇超人, 睇到入晒腦
成日想幻化自己係超人, 打救世人, 打救地球, 維護宇宙和平u_24 u_24

可以係IQ博士嗰個超人 ?

回覆 134# 的帖子

坐埋係佢架車入面