返回列表 發帖

RICHO GX100

各位c hing

這台二手連vf都係三千多d...諗唔諗得過....
水貨 三千
行貨 三千五

回復 1# 的帖子

我用緊呀....你可睇睇我剛剛用來影0既海鮮同花 (影得唔好係關我技巧事, 唔關部機事...:u_16 )...:u_14 .....
唔...我買果陣好似貴成千蚊...:u_17
G...e...m

你有無配個vf ???
係唔係真係咁好用...要唔要用ha1添..

回復 2# 的帖子

原來豬姐姐用d部機一舉成名ge:u_03

回復 3# 的帖子

無買 vf 呀... 無錢...:u_13
我自己覺得都幾好用....不過影夜景就爭少少, 價錢又貴左少少....可能係我唔識掌握技巧..:u_14 (純粹個人意見, 與車天車地立場無關):pig2

G...e...m

對焦時真係好嘈呢:u_12 schindler段海鮮團的片開始後不久的部份都可以聽到佢部機對焦的聲:u_03
~~~....~~~~....~~~~~

原帖由 passerby-b 於 2008-3-28 17:05 發表
原來豬姐姐用d部機一舉成名ge:u_03

B 哥又取笑人....:u_13 :u_13
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-3-28 17:12 發表

B 哥又取笑人....:u_13 :u_13

唔係, 妳不嬲都咁受歡迎架啦, 我唔會睇錯人既, 大家真係好有興趣想知多d 妳既事呀! _2

原帖由 Gem 於 2008-3-28 17:09 發表
無買 vf 呀... 無錢...:u_13
價錢又貴左少少....

豬姐姐點會冇錢呀,直情係個富姐啦:g15

原帖由 bug 於 2008-3-28 17:10 發表
對焦時真係好嘈呢:u_12 schindler

打海鮮,嘈都冇所喟啦,係咪呀

死喇...心大心細....本來打算買....聽落又好似差dd....
原厰Ricoh GX100 VF KIT 原厰兩電, 原厰接筒, 原厰hood 行貨都係3350咋....
仲有幾個月保養添....

但係咁鬼嘈....開機時, 好....:pig1 :g20

回復 11# 的帖子

微距對焦時真係好嘈......:pig2 俾人話我嘈住佢拍野...:u_14
G...e...m

係啦,0個日我地見唔到八爪魚,梗係因為俾你部機啲聲嚇走哂啦:pig2
~~~....~~~~....~~~~~

除咗嘈,仲有冇d唔好嘢呀?
例如枝鏡色差好勁,個ccd好多noise等等?
24mm好吸引喎:hs1

最吸引我就係24MM 及 微距MA
睇到C姐D海鮮幾味相....WOW...WOW....
都好心動