返回列表 發帖

輸唔死實奇有優惠呀﹗﹗

輸唔死實奇攞到英國皇家授權,優惠三天,詳情係都x日報第22版。
各位大佬,有買趁手啦u_23 u_24

冇都X日報,所以都唔知佢有咩優惠......

原帖由 mike_leung 於 2010-7-16 12:42 發表
冇都X日報,所以都唔知佢有咩優惠......

咁都要我講埋:u_14
7月16日---18日,在SUXLITX買SLC new 8x30,pocket 8x20,EL 8X32
都可以獲得輸唔死望遠鏡水晶紀念品一個:u_20 :u_20

原帖由 passerby-b 於 2010-7-16 13:01 發表

咁都要我講埋:u_14
7月16日---18日,在SUXLITX買SLC new 8x30,pocket 8x20,EL 8X32
都可以獲得輸唔死望遠鏡水晶紀念品一個:u_20 :u_20

睇左咁耐都唔知你講嚮邊度買....你估個個都有報紙嚮手既咩???

原帖由 apo 於 2010-7-16 13:04 發表

睇左咁耐都唔知你講嚮邊度買....你估個個都有報紙嚮手既咩???

大王開到聲,一定要服務羣眾啦:u_20
沙田新城市廣場1期6樓63x舖 tel 2688 2622
銅鑼灣時代廣場8樓80x舖 tel 2783 8820

啱啱問過,EL 8X32 特價 $1080x

好吸引:hs4 好想有枝30mm roof prism bino:hs6

回覆 5# 的帖子

我都問左...對我黎講仲係好貴........唔捨得買~
如果幾百文蚊買到就差唔多....

回覆 6# 的帖子

真係好貴:u_14
所以又諗steiner nighthunter 8x30 xp
但係個牌子冇咩人用,特價俾hkbws會員都要$599x,
更大問題係porro prism:u_16
不過佢好輕,只有520g,係我暫時睇到ge最輕30mm級bino:u_03

原帖由 passerby-b 於 2010-7-16 13:19 發表

啱啱問過,EL 8X32 特價 $1080x

...

過萬銀咁貴
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

原帖由 cosmos 於 2010-7-16 18:23 發表

過萬銀咁貴

輸唔死實奇喎﹗名牌中的名牌,攞出街身份都唔同啦,值ge

你地睇下 B 哥既要求就知佢實力有幾雄厚...

原帖由 passerby-b 於 2010-7-16 18:48 發表

輸唔死實奇喎﹗名牌中的名牌,攞出街身份都唔同啦,值ge

唱陳奕迅首陀飛輪俾你聽:g16
勞力是無止境 活著多好 不需要靠物證
也不以高薪高職高級品搏尊敬
就算搏到 伯爵那地位和蕭邦的雋永
賣了任性 日拼夜拼 忘掉了為甚麼高興

原帖由 schindler 於 2010-7-16 20:01 發表

賣了任性 日拼夜拼 忘掉了為甚麼高興 ...

你咁淡薄名利,不如我用兩枝窮人三寶,同你換哂d L鏡呀

原帖由 schindler 於 2010-7-16 20:01 發表

賣了任性 日拼夜拼 忘掉了為甚麼高興 ...

嘩!佢都話買"勞力士"係無止境架!!:g6
:g6 :g6

原帖由 apo 於 2010-7-16 19:10 發表

:g16
Money, money, money must be funny
In the rich man's world
Money, money, money always sunny
In the rich man's world
All the things I could do
If I had a little money
It's a rich man's world
:g16

原帖由 apo 於 2010-7-16 19:10 發表

呢個係不爭嘅事實,而且好早已經知道。我細路仔時(二十年前),已見 B 哥用菜絲嘅夜鴞雙筒鏡睇星。

少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。