返回列表 發帖
原帖由 cam 於 2008-3-31 23:32 發表

打鐵趁熱, 就清明假期啦! :icon_razz

清明行山好危險......隨時變燒豬....:pig6 :pig6

清明...唔知會唔會大霧到連條橋都睇唔到?:pig6  但如果只係海面有薄霧的話,會唔會有靚景呢?
~~~....~~~~....~~~~~

原帖由 bug 於 2008-3-31 23:36 發表
清明...唔知會唔會大霧到連條橋都睇唔到?:pig6  但如果只係海面有薄霧的話,會唔會有靚景呢?

今個星期週末會比較好天...:g8 :g8

霧呢味0野好難講呢
~~~....~~~~....~~~~~

霧鎖青馬又無所謂呀
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

請問APO去山頂影橋,架車可以泊在哪裹?

原帖由 bigdr 於 2008-3-31 23:52 發表
請問APO去山頂影橋,架車可以泊在哪裹?

冇錶位, 一係泊車場, 一係違例泊掘頭路邊... 其實去影青馬搭地鐵最方便...

回復 21# 的帖子

我諗長亨村或長宏村應該有時租停車場.  :icon_cool

我去過幾次,但泊掘頭路又驚抄牌,泊停車場又行得遠。所以一直都無行過上山頂。

原帖由 bigdr 於 2008-4-1 00:00 發表
我去過幾次,但泊掘頭路又驚抄牌,泊停車場又行得遠。所以一直都無行過上山頂。

一於約埋一齊上去啦...夜晚落山好靜好黑, 人少或單身唔安全!

咁就齊齊搭巴士啦 ! :icon_razz

回復 25# 的帖子

好呀~好呀~ 我又去~ :hw7 今個星期日? :u_18
G...e...m

原帖由 cam 於 2008-4-1 00:03 發表
咁就齊齊搭巴士啦 ! :icon_razz

讚成!!!

你地幾點, 我仆倒黎~!
(好慘, 要幫朋友個朋友個家姐影結婚相)
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

回復 28# 的帖子

好野..有得行山, 又得影相.....又有得食餐勁...:hs8 .(希望唔係白果) :u_14
G...e...m