返回列表 發帖

代友 post 出讓 Takahashi EM10 USD3 赤道儀

江湖救急!! 代友 post 出讓高橋 Mount 連 Vixen 粗身鋁三腳架, 有 auto guide port, 沒有 Temma 電腦連接功能. 新淨少用~ 全套意向價 HKD 14,000. 有興趣 請 PM 議談.

以下為參考圖片, 實物圖片稍後補上.

密切留意中 . :g8
勤力用功才會有好收成

Sorry, price updated to meet owner's target.

抵玩喇, 有買真係要襯手
http://osastrolog.blogspot.com

呀b哥快d買番套補上喇

吓, 變成HK$14, 000嘅!
勤力用功才會有好收成

原帖由 anyone 於 2010-11-22 22:58 發表
吓, 變成HK$14, 000嘅!

Sorry... 係我 post 錯左價錢..
不過你有心買的話我相信價錢可以小小商量既...
依家買台 P2Z 都唔止咁既價啦...

大王 , 上圖參考下啦 . 謝謝 !
勤力用功才會有好收成

原帖由 anyone 於 2010-11-22 23:16 發表
大王 , 上圖參考下啦 . 謝謝 !

溫大爺....唔係我賣架.... 朋友應承左會遲少少 send 圖俾我 post.
佢依家好唔得閒, 都係唔好太勞動佢喇....
其實 EM10 USD3 個樣隨時上網都可以搵到..最多我幫手沬乾淨 d.

回覆 8# 的帖子

:icon_rolleyes

原帖由 apo 於 2010-11-22 23:27 發表

溫大爺....唔係我賣架.... 朋友應承左會遲少少 send 圖俾我 post.
佢依家好唔得閒, 都係唔好太勞動佢喇....
其實 EM10 USD3 個樣隨時上網都可以搵到..最多我幫手沬乾淨 d. ...

抱歉!抱歉!
明白!明白!
勤力用功才會有好收成

原帖由 kai 於 2010-11-22 22:46 發表
呀b哥快d買番套補上喇

我e家係賣家:u_10

評分人數

• kai: 你都好多個EM-10喎 =.=讚賞 + 2 分

如果我冇EM11,一定會入返個EM10

请问价格中是否包括重锤?我人在大陆,不知道是否方便交收:u_15

回覆 14# 的帖子

最少都有一個原廠的 3.5KG 重鎚, 在大陸交收就可能有困難不好辦了... 謝謝!