返回列表 發帖

我又嚟青馬

天色還早。。。。。。

又夜啲。。。。。。

又再夜啲。。。。。。

黑齊

yo, 你個位最正, Good shots!:g17
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

鬼叫我係第一個落個坑到:u_17

下次我要仆倒落去~~~ :hs3
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

原帖由 yoshi2k51 於 2008-4-7 21:31 發表
天色還早。。。。。。

個天好藍喎 ! :icon_razz

:g17 不枉你忍受住一股異味~!!佩服佩服~!! :pig9
G...e...m

5D 既 Noise 真係好得喎!

原帖由 Gem 於 2008-4-7 22:19 發表
:g17 不枉你忍受住一股異味~!!佩服佩服~!! :pig9

什麽異味???:u_21

原帖由 carolchau 於 2008-4-7 23:26 發表

什麽異味???:u_21

有位人兄在我地到達拍攝位置前嚮最靚個位 "痾" 左一舊舊新鮮出爐既 "屎"嚮度, :pig1 :pig1仲隱約見到有熱氣昇起.... :pig4 :pig4 :pig4 :pig4

原帖由 apo 於 2008-4-7 23:31 發表

有位人兄在我地到達拍攝位置前嚮最靚個位 "痾" 左一舊舊新鮮出爐既 "屎"嚮度, :pig1 :pig1仲隱約見到有熱氣昇起.... :pig4 :pig4 :pig4 :pig4

難道......珠姐,咪賴屎啦~~:u_21

回復 9# 的帖子

:pig4 最終偉大0既不笑,幫我地解決左呢股異味~!我要向不笑致敬~!!:rockn_roll :pig9
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-4-7 23:35 發表
:pig4 最終偉大0既不笑,幫我地解決左呢股異味~!我要向不笑致敬~!!:rockn_roll :pig9

佢...食咗D"金金"???:u_18

原帖由 carolchau 於 2008-4-7 23:33 發表

難道......珠姐,咪賴屎啦~~:u_21

唔關我事架....:pig3 ..我果日無食野...邊有得出呀...:pig1 (我地又離題喇...:hit1 )
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-4-7 23:37 發表

唔關我事架....:pig3 ..我果日無食野...邊有得出呀...:pig1 (我地又離題喇...:hit1 )

懶豬多XX嘛~~:u_17

咁後尾唔臭,又點解釋呢